...

Snelle levering, veilig betalen en uitstekende klantenservice!

Betalen

Betaalmethoden

U kunt voor het betalen van uw bestelling een keuze maken uit diverse veilige betaalmethoden. Welke betaalmethode u kiest, is afhankelijk van het land waarin u woont. Wanneer u tijdens het plaatsen van uw bestelling het factuuraders heeft opgegeven, krijgt u meteen te zien uit welke betaalmethoden u een keuze kunt maken. Beeren Ondergoed Shop biedt u de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, Overboeking, Paypal.

iDeal

Met iDeal kunt u online veilig en gemakkelijk betalen bij uw eigen Nederlandse bank. iDeal is de meest gebruikte betaalmogelijkheid van Nederland. Wanneer u op de betaalpagina iDeal aanvinkt, kunt u uw eigen bank selecteren.

Overboeking

U kunt bij ons uw bestelling vooruit betalen door middel van een bankoverschrijving. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een e-mail met de informatie die u nodig heeft voor het maken van een overboeking. Wanneer wij uw betaling ontvangen hebben, verzenden we uw bestelling direct en ontvangt u van ons een e-mail wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

U kunt het verschuldigde bedrag onder vermelding van uw factuurnummer en ordernumer overmaken. Op de factuur die u krijgt staan de betaalgegevens van Beeren Ondergoed Shop vermeld.

 

PayPal

U kunt bij ons eenvoudig en snel betalen met uw PayPal account. Mocht u niet in het bezit zijn van een PayPal account, dan kunt u deze aanmaken op de website van PayPal. Als u kiest voor PayPal als betaalmethode, wordt u na het plaatsen van uw bestelling automatisch doorgeleid naar de beveiligde PayPal omgeving om uw betaling te voltooien.

Scroll naar boven